top of page

GLP Suzhou, China

The overall design is executed based on the concept of the 'Creative Enclave Campus'. The campus offers various spaces for people to meet, gather and relax and share new products or services of different sizes.

For the main facade material, we recommend using local Suzhou grey bricks or similar stone materials and for the upper levels, we suggest using economical industrial steel sandwich panels to bring out a style that revitalizes the local modern taste. Standard glass curtain walls are limited to the interior courtyard and the standalone commercial F&B building to help reduce costs.​

This plan includes a new second-floor 'E-Deck' public walkway connection concept. It is an optional accessory that links the stand alone commercial F&B building and other office building s and public spaces called 'Urban Rooms'. 

 

Interior Design by Multiply Plus One

(a subsidiary branch of Kay Ngee Tan Architects)

Project Team:​

Tan Kay Ngee

Phuah Hong Thye

Declan Reilly​

Chow Eng Khuang

Tan Wei Liat

Site Area:

21,730 sqm

Gross Floor Area:

39,000 sqm

Development Type:

Industrial, Office​

Client:

Global Logistics Properties ​

Status:

Completed in 2023

16-17 Duxton Hill
Singapore 089600
65 6423 0198
admin@kayngeetanarchitects.com
10 Bolton Road
London NW8 ORJ
44 20 7624 1602

Kallavi Sokak
No: 30/4 Beyoğlu İstanbul
90 212 252 4817

COPYRIGHT © 2024 | KAY NGEE TAN ARCHITECTS

GLP Suzhou, China (2022)

The overall design is executed based on the concept of the 'Creative Enclave Campus'. The campus offers various spaces for people to meet, gather and relax and share new products or services of different sizes.

For the main facade material, we recommend using local Suzhou grey bricks or similar stone materials and for the upper levels, we suggest using economical industrial steel sandwich panels to bring out a style that revitalizes the local modern taste. Standard glass curtain walls are limited to the interior courtyard and the standalone commercial F&B building to help reduce costs.

This plan includes a new second-floor 'E-Deck' public walkway connection concept. It is an optional accessory that links the stand alone commercial F&B building and other office building s and public spaces called 'Urban Rooms'. 

 

Interior Design by Multiply Plus One

(a subsidiary branch of Kay Ngee Tan Architects)

Back

bottom of page